4.8.2013

kukkasia

kukkapusakka kenkulit
Oon taas kuluttanu rahaa ihan kiitettävästi, mutta ongelma on etten tiiä mihin. Tai no oon ehkä ostanu sifonkiruusutakin, kengät, villaneuleen ja jotain muuta kivaa... Parina päivänä oon ihan hulluna myllänny täällä internetin ihmeellisessä maailmassa ja yrittäny ettiä itselleni ebaystä ja nettikaupoista yhtä ihanaa kelloa jota ei jostain syystä taho löytyä oikein suomesta. Ajattelin myös laittaa parit housut tilaukseen nyt kun syksykin tulee.

Ootan syksyä jo ihan innolla! Tykkään toki kesästäkin, mutta musta on paljon kivempi pukea joku ihana lämmin villapaita tai huivi eikä tuntea koko ajan tarvetta repiä omaa nahkaansa irti kuumuden takia. Syksyssä on kumminkin pari aivan raivostuttavaa puolta! Sataa vettä. Sataminen ei sinänsä pilaa mun elämää, koska osaan tarpeen tullen käyttää sateenvarjoa, mutta se että esimerkiksi täydellisten valkoisten kenkien pitäminen on turhaa sillä heti ensimmäisten metrien aikana ne on p*skasena ja kengistä lentää sitä ihanaa kuravettä housuille jos vaikka joutuu juoksemaan bussin kiinni. Jotkut ihmiset ehkä tietää myös että mua henkilökohtaisesti raivostuttaa jos jalat kastuu! Vihaan ylikaiken sitä kun vesi tulee kengistä läpi ja sukat kastuu ja kengät alkaa hiertää ja äääh. Hyvänä kakkosena tulee myös lätistyneet hiukset. Ei auta vaikka kuinka kotona yrittäis sumuttaa niitä lakalla ja vaikka millä muulla. Heti ovesta ulos astuessa nekin menee aivan perseelleen.

Nautin kumminki ihan täysillä näistä vikoista lämpimistä päivistä (koska ei niitä kumminkaa kauaa enää kestä), vaikka hiukka ärsyttäkin että ne alko vasta nyt. Parempi kumminki myöhään kun ei milloinkaan!

1 kommentti:

reea kirjoitti...

tosi kivan olonen blogi!(: liityn varmaanki huomenna, jos liityt mulle moiolenreea.blogspot.fi