23.3.2013

ikärajatonta Adamia

Eilen lauloin ja fiilistelin kyseisiä biisejä hartwall areenalla. Oon niin kiitollinen eräälle kaverilleni! Keikalla oli tosiaan miehiä ja naisia ihan nuoresta vanhaan. Olin itseasiassa tosi yllättyny kuinka pari +40 naista fiilisteli muista välittämättä.
Ihmisenä en oo sellanen, joka fanittaa ketään yksittäistä artistia hulluna ja keuhkoisin siitä sitten loputtomiin. Oon enempi niitä ihmisiä jotka fiilistelee aina biisejä eikä niinkään artisteja.
(huomasin käyttäneeni tässä tekstipläjäyksessä aivan liian monta kertaa sanaa fiilistellä, mutta oon aivan liian väsyny tekemään asian korjaamiseks mitään.)Oon tykänny Adam Lambertista Idolsista asti. Tykkään sen biiseistä, tyylistä, lavaolemuksesta, asenteesta ja aitoudesta! Yksi asia Adamissa kumminkin on josta tykkään erityisen paljon on ääni. Keikalla sain huomata, kuinka hyvä Adamin ääni oikeasti on ja eilen se todellakin pääsi oikeuksiinsa. Kaikki turhat maneerit oli karsittu pois ja ääni soi todella hyvin yhteen kahden ihanan taustalaulajan kanssa.


Voisin linkitellä näitä biisejä tähän loputtomiin sillä tykkään niistä jokaisesta. Lisää Adam Lambertia löytyy ylläty yllätys YouTubesta!

Ei kommentteja: