19.2.2013

loppis

DSC00246

DSC00264
Pientä asukuvaa viime perjantailta, ensimmäistä kertaa blogin historiassa! Oon ihan fiiliksissä noista parista uudesta kirppislöydöstä. Jotkut ehkä tietääkin, että tykkään kierrellä kirppiksiä aina välillä vähemmän ja välillä enemmän. Siksi oonkin tosi harmissani valtterin lopetettua. Sieltä on yleinsä aina löytänyt etsimänsä ja nuoria myyjiä ja ostajia on ollut tosi paljon. Toki vanhan jäähallin kirpputori on tosi hyvä ja sieltä oonkin monet löydöt tehny! Näiden suurempien kirpputorien lisäksi käyn satunnaisesti kiertämässä eri pöytäkirppiksiä.

Ja tuon ihanan vihreän flanellin olenkin löytänyt läheiseltä pöytäkirpputorilta, joka sijaitsee vajaa viiden minuutin kävelymatkan päässä, mutta flanelliakin enemmän olen innoissani noista kengistä. Tunnistin itsessäni kolmasluokkalaisen pojan innostuksen piirteitä, kun löysin caterpillarin kengät oikeassa koossa ja halvalla! Jo pitkään oon salaa muilta himoinnu noita tosimiesten kenkiä. En tosiaan makasanu noista montaa euroa ja kuvista huomaakin, että noiden kenkien väri on täysin kulahtanut, koska kenkiä ei ole hoidettu oikealla tavalla. Ja osto hetkellä toisessa kengässä oli iso vihreä jälki, jonka sain kotona pois käyttämällä mokkakiveä.

Voisin ehkä joskus harkita, jonkin näköstä kenkäpostausta, sillä mulla sattuu olemaan niin paljon kenkiä, etten edes muista niiden kaikkien olemassaoloa. Suurin osa niistä on ostettu kirpputoreilta. Nyt jonkun päässä hurraa mielikuva kasasta kulhtaneita jalkasienisiä kenkiä. Ei, kenkien kanssa oon aina tosi tarkkana, että ne on joko uudet tai muutamia kertoja käytetyt. En vois kuvitellakaan ostavani mitään toisen jalkaan muotoutuneita tossuja. Nämä caterpillarit olikin ensimmäiset huonokuntoiset kengät mitä ostin, mutta hei, kattokaa nyt niitä, kuka noi olisi muka jättänyt ostamatta!

Ei kommentteja: