11.5.2012

viherhiukkaset ilmoittaa maailmalle tulostaan

puksu hoodz
pipo hyvin kaikki hyvin
trees
"ota kuva ku mä seison kivellä!"
peaceUntitled
Onnistuin vaihteeks menee kouluu. Olin suunnitellu jo, et tekisin enkun kokeen, mutta meilläpä oliki pamaus-päivä, jossa oli teemana espanja (?). Alunperin meil piti olla ainaki kaks pajaa mihin oli tarkotus mennä, mut lopulta niit oliki vaan yks. Joten jouduin/pääsin batiikkiin. Väsättin siis pari kangaskassia, joista mulla onnistu vaa toinen.

 Kolmen aikaa lähin tallille. Good news, Birnalla ei luultavasti ookaan mitää vuohisnivelen tulehdusta (kaikki se kylmääminen ym. hoito oli turhaa...) vaan luultavasti joku lavanseudun lihas jäykkä. No eipä toi pitempi loma sille haittaakaa tehny nimittäin mummeli oli tänää maastossa oikeen reipas, vaikka iha turhaa. Käyntiravilenkillä ei kauheesti tullu mentyä kovempaa just sen jalan takia. Mun ratsastushousut on iha paskaset. Ootan kesää ja meen sit vast ilman satulaa maastoo.

Rakastan tätä vuoden aikaa! Puut tulee hiirenkorville ja nurmi kasvaa. Rakastan näit värei. Ilmat on just täydellisii ei liia kuuma ei liia kylmä. Sen lisäks rakastan just erityisesti tätä kuukautta, mulla on synttärit, kesäloma on iha kohta, grillauskausi alko, sain tietää et sain kesätöit, koht kaikki kokeet on ohi ja saan herää koska haluun ja tehä mitä haluun! Kaikki vaa heinäkuus sit Vaasanhallin S-markettii!

Ei kommentteja: